3 Eylül 2012 Pazartesi

1000'inci Galibiyet ile Gelen Liderlik


Galatasaray'ımız Spor Toto Süper Lig 3.haftasında Bursaspor'u 3-2 mağlup ederek ligteki toplamda 1000. galibiyetini elde etti ve lig başladıktan 2 hafta sonra tekrar liderlik koltuğunu ele geçirdi.1000. galibiyetimizi stadımızda almak ve bu galibiyetle liderliğe yükselmek de ayrı bir güzel oldu.

Maça iyi başlayamadık ama çabuk toparladık ve 10.dakikadan sonra oyundaki üstünlüğümüzü rakibe kabul ettirmeyi başardık.Ardı ardına gelen pozisyonlardan sonra gol gelince rahatladık ve topu daha çok ayağımızda tutmaya çalıştık.Emre Çolak maça iyi başlayan oyuncularımızdan birisiydi.Ve bence Arda'dan kat kat yetenekli bir oyuncu.Biraz fizik biraz da oyun zekasını geliştirdikten sonra çok etkili bir oyuncu olacağından hiç şüphem yok.2.yarıda oyuna Burak Yılmaz ve Amrabat dahil oldu. Golü yedikten sonra yine üstünlüğü elimize aldık ve maçı getirecek pozisyonları bulduk.Bunlardan bir türlü faydalanamadık ama Musa sağolsun bizi tekrar öne geçiren golü kendi filelerine yolladı .

2 Eylül 2012 Pazar

Güle Güle Necati Ateş



Necati Ateş , bugün resmileşen şekilde 1 yıl kiralık olarak Eskişehirspor'a gönderildi.Geçen yıl devre arasında gelen,takımın zor anlarında , özellikle deplasmanlarda güzel golleriyle sahneye çıkan Necati , bugün kendi isteğiyle Eskişehirspor'a gitmiş oldu.Galatasaray'da ilk dönemine yakın bir performans sergileyen forvet oyuncumuz geçen yıl bir çok kez yüzümüzü güldürerek takımdan ayrılmış oldu.

Geçen sezonun 2.döneminde oynadığı 15 karşılaşmada 8 gol kaydetti ve sarı kırmızılı forma için bir kez daha ter dökmüş oldu.Necati'yi Galatasaray formasıyla görmek çok güzel,umarım hep öyle kalır ve Galatasaray'ın golcü oyuncusu olarak anılmaya devam eder.Geldi,şampiyon yaptı,gitti...

Ujfa Sakatlandı , Transfer İddiaları


Galatasaray'ımızın vazgeçilmez stoperi Tomas Ujfalusi ağır bir sakatlık geçirdi ve yaklaşık 5 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek takımımız Semih-Dany ikilisi ile yola çıkmak istemeyen Fatih Terim yönetime transfer talimatı verdi.

Ujfalusi,Semih'in hatalarını örten,topu oyuna iyi sokabilen ve hava toplarında etkili bir stoper.Onun sakatlanmasıyla önemli bir kan kaybettik.Ancak basında yer alan transfer iddiaları da hiç fena değil.Rolando,Chivu,Kjaer gibi isimler bizi rahatlıkla Şampiyonlar Ligi'nde taşır.En büyük iddia Rolando'da.Ben Rolando'nun gelmesiyle Ujfalusi'yi arayacağımızı sanmam.İnşallah yönetimimiz hızlı ve tecrübeli , kaliteli bir transfer hamlesine başvurur.Semih  - Dany -Gökhan Zan bizi ligte taşır belki ama Şampiyonlar Ligi çok ayrı bir platform ve orada hataya yer yok.

Şampiyonlar Ligi Kuramız


Şampiyonlar Ligi grupları için 3.torbadan katıldığımız kura çekiminde rakiplerimiz 1.torbadan Manchester United, 2.torbadan Braga ve 4.torbadan da Cluj oldu.Aslında ne çok zor , ne de çok kolay bir kura.Rakiplerimizi bir değerlendireyim istedim.