8 Ağustos 2012 Çarşamba

Maça Doğru : Galatasaray - Fiorentina


Galatasaray son hazırlık karşılaşmasında Lazio'yu 1-0 geçmişti ve şimdi de başka bir İtalyan ekibi Fiorentina ile Türk Telekom Arena'da karşılaşacak.Bu maç öncesi bir derleme yapmak istiyorum.

7 Ağustos 2012 Salı

Fotoğraf #2

Semih Kaya , Dany ve Amrabat iftar yemeğinde :)




Transfer Durumları ~ Galatasaray


Bu yazımda Galatasaray'ın sırasıyla futbol ve basketbol takımlarında gündemde olan oyuncuları inceleyeceğim.Öncelikle futbol takımımız ile başlayalım.

6 Ağustos 2012 Pazartesi

Fotoğraf #1


Çok Anlamlı Bir Fotoğraf :)



Ayhan'a Yeni Görev


Galatasaray'ın emekli futbolcusu Ayhan Akman , kulübe olan hizmetini devam ettiriyor.Yeni görevinde Ayhan Akman, Galatasaray u18 takımının başına geçti.

Yeni Kaptan Hakan Balta


Galatasaray'da yeni sezon takım kaptanlığını Hakan Balta'nın yapacağı neredeyse kesinleşti.Böylece ortalıkta gezen Hamit ya da Selçuk kaptan olacak söylemleri de son bulmuş oldu.

Galatasaray Transfer Dosyası


Transfer gündeminin yoğunluğuyla Galatasaray transfer dönemine pek de iyi başlayamamıştı.Bir türlü taraftarın istediği oyuncularla anlaşamayan yönetim , verilen tarihlerde oyuncularla anlaşamayınca büyük tepki almıştı.Ancak daha sonra art arda gelen transferler taraftarın ve yönetimin yüzünü güldürdü.Şimdi sizlere bu transferleri değerlendireyim.

Süper Kupa'ya Doğru



6 gün sonra oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa Maçı her iki takım taraftarları tarafından da merakla bekleniyor.Ben Galatasaray taraftarı olarak bizim tarafımızdan değerlendireceğim karşılaşmayı.

Muhtemel On Birimiz

Muslera,Eboue,Ujfalusi,Semih,Hakan,Transfer,Selçuk,Hamit-Ambarat-Burak-Elmander