15 Ağustos 2012 Çarşamba

Asrın Transferi Selçuk İnan


Nasıl başlasam bilemedim,Selçuk'u öveyim mi yoksa başarılarını mı sayayım,oynadığı oyunu mu sayayım ? Trabzonspor'da 2009 ve 2010 senesinde yaptığı çıkışla dikkatleti üzerine çekmişti.Ben ise daha Manisaspor'dayken dikkat ediyordum Selçuk İnan'a.Belki yaşı çok genç değil ama sonradan açılanlardan Selçuk da...

14 Ağustos 2012 Salı

Tasarım Değiştirdik


Galatasaray'ımızı daha iyi yansıtabilmek için blogumuzun renklerini maviden tamamen arındırdık ve banner dahil ''kırmızı'' renge geçmiş bulunmaktayız.Bundan sonra ''kırmızı-beyaz'' olarak yolumuza devam edeceğiz.

Formasyonlar ~ Galatasaray



4-2-2-2

Galatasaray'da 4-2-2-2 sistemi için favori 11'im bu şekilde. Forvet hattında değişiklikler olabilir ancak sistem bu şekilde olmalı diye düşünüyorum.Hamit-Emre değişikliği yapılabilir.Selçuk-Burak uyumunu en iyi şekilde kullanabileceğimiz kadro bu düşüncesindeyim.

13 Ağustos 2012 Pazartesi

Galatasaray 3:2 Fenerbahçe | Değerlendirme


Maça Fenerbahçe topu daha çok kontrol ederek başladı.İki takım da ilk dakikalarda birbirini yokladı.Galatasaray oyunda kontrolü sağladıktan sonra pozisyonları bulmaya başladı.Art arda kaçan gollerden sonra Selçuk İnan'ın uzun pasında kalecinin hatası ve Umut'un takipçiliği sayesinde gelen gol takıma moral verdi.

Galatasaray 3:2 Fenerbahçe | HD Fotoğraf Albümü