15 Ağustos 2012 Çarşamba

Asrın Transferi Selçuk İnan


Nasıl başlasam bilemedim,Selçuk'u öveyim mi yoksa başarılarını mı sayayım,oynadığı oyunu mu sayayım ? Trabzonspor'da 2009 ve 2010 senesinde yaptığı çıkışla dikkatleti üzerine çekmişti.Ben ise daha Manisaspor'dayken dikkat ediyordum Selçuk İnan'a.Belki yaşı çok genç değil ama sonradan açılanlardan Selçuk da...

   Galatasaray'a geldiğinde , özellikle bonservis bedeli ödenmeden alındığı için üzerinde bir baskı yoktu.Aslında kimse onun bir anda Galatasaray'ın  maestrosu olmasını beklemiyordu ancak en son Fenerbahçe maçında da gösterdi ki Selçuk İnan bu ligin en değerli oyuncusudur.

Yıllardır sorun yaşadığımız mevkiide;hatta bir kaç yıl Barış-Ayhan-Mustafa üçlüsünü izledikten sonra bir anda Selçuk İnan diye bir adam çıktı ve en değerli oyuncumuz oldu,rakiplerin korkulu rüyası oldu.Artık Galatasaray ile karşılaşacak takım ilk önce Selçuk'a önlem almak zorunda kalıyor.Selçuk'a önlem alınamazsa defansın arkasına ince bir pas geleceğini biliyor çünkü.Selçuk hem hücumda hem savunmada en iyi oyuncularımızdan birisi.Çift yönlü orta saha tabirini sahaya çok iyi yansıtan bir oyuncu.

İstatistik bakımından da bizim yıllardır yabancı oyuncularda aradığımız,milyonlarca para harcadığımız ancak alamadığımız verimi Selçuk'dan alıyoruz sonunda.Nasıl Fenerbahçe'nin Alex'i varsa,bizim de Selçuk İnan'ımız var artık.Aman nazar değmesin.Hep bizimle kal Selçuk..

Hiç yorum yok: