7 Ağustos 2012 Salı

Transfer Durumları ~ Galatasaray


Bu yazımda Galatasaray'ın sırasıyla futbol ve basketbol takımlarında gündemde olan oyuncuları inceleyeceğim.Öncelikle futbol takımımız ile başlayalım.




Felipe Melo

Galatasaray Melo için Juventus ile görüşmelerini sürdürüyor.Juventus'un kararını bugün açıklayacağı söyleniyor.Galatasaray bonservis için son teklifini 6.5 milyon olarak açıkladı ama Juventus miktarı az bularak teklifi geri çevirdi.Galatasaray son teklifini 1 yıllığına kiralamak için yaptı.İki kulübün anlaştığı söyleniyor.

Felipe Melo gelirse geçen yılki formasyonun sadece ilerisinde değişme olmuş olacak.Tabi ki Selçuk-Melo ikilisinin uyumuna Şampiyonlar Ligi dahil tüm kulvarlarda ihtiyacımız olacak.

Felipe Melo gelmezse Hamit'in Selçuk'un yanına çekileceği tahmin ediliyor.Sağ ve sol kanatlarda Emre-Engin ,Ambarat formuna girene kadar forma şansı bulabilir.


Juan Manuel Vargas

Fiorentina'nın sol bek oyuncusuyla ilgili girişimlerin olduğu söylentiler içerisinde.Henüz bir yalanlama yok ve tekliflerin ciddi olduğu da söyleniyor.Vargas'ın takıma gelmesi durumunda sol bekte de alternatifli bir kadromuz olmuş olacak.

Basketbol takımızmıza geçmek istiyorum.


Jaka Lakovic

Galatasaray MP , Lakovic'i  satmak için Unics Kazan ve Malaga ile görüşüyor.Ancak Lakovic'in Unics'in teklifini az bularak geri çektiği bilgiler dahilinde.Lakovic'in kabul edeceği bir teklif sunarlarsa yuvadan Lakovic de uçacak.


Henry Domercant

Galatasaray Mp , daha önce oyuncuyla anlaşmış fakat Unics oyuncusunu bırakmak istemediği için sözleşmesindeki ''Euroleague dışındaki takımlara gidemez'' maddesini kullandı.Domercant ile her konuda anlaşıldı,Unics Kazan da ikna edilirse Domercant Galatasaray'da diyebiliriz.


Milan Macvan

4-5 pozisyonlarında oynayan oyuncuyla büyük ölçüde anlaşılda ancak resmi açıklamanın henüz yapılmaması ufak pürüzlerin olduğunu gösteriyor.Macvan çok önemli bir transfer hamlesi olacaktır.


N'Dong

Regal Barcelona N'dong ile anlaştığımızı resmi sitesinden duyurdu.Galatasaray'ın da transferi açıklaması bekleniyor.N'Dong önümüzdeki sene büyük ihtimalle Galatasaray'da...






Hiç yorum yok: